Hva har solenergi, tidevannskraft og vindkraft alle til felles? De er alle former for grønn energi; naturlige energikilder som forårsaker minimal forurensning. Hvis vi ønsker å ta vare på denne planeten, er det viktig at vi tar trinnene for å bruke mer grønn energi. Hold leser denne artikkelen for å finne ut hvordan.

Snakk med din elektrisitet leverandøren og se om de tilbyr et alternativ som gjør at hjemmet ditt til å bruke grønn energi. Flere selskaper bruker nå vind-eller solenergi for elektrisitet, og du kan dra nytte av dette! Ring leverandøren i dag for å finne ut om du kan bytte til grønn energi.

Pass på at du dekker vinduene med forheng eller persienner når du ikke er hjemme. Dette kjøler ned huset og senker energiforbruket. Southern vender Vinduer får mest sollys. Dark forheng, eller til og med energieffektive foret forheng, er det beste alternativet.

Du bør aldri bruke en liten mengde varmt vann på en gang. Å gjøre dette vil bare gradvis øke din totale energiforbruk. Prøv i stedet å bruke alt det varme vannet du planlegger å bruke umiddelbart. Du bør for eksempel prøve å la alle familiemedlemmene ta en rask dusj samtidig.

En god måte å begynne din søken etter grønn energi er å bruke alternative kilder for å varme ditt hjem. Mens tre ovner har vært lettelse på i utallige år, er den nyere trenden mot pellet ovner. Pellets er sammensatt av komprimert sagflis og tar opp langt mindre plass enn en tre-haug.

Slå av datamaskinen når du ikke bruker den. Dette inkluderer alt som er koblet til datamaskinen, for eksempel skriveren. Når disse er på, selv om de er i dvalemodus, trekker de strøm. Når du er ferdig med å surfe eller arbeide, slår du av datamaskinen og slår av stripepluggen for å spare elektrisk energi.

Prøv å bruke kaldt vann i vaskemaskinen når det er mulig. 90% av energien som brukes av vaskemaskiner er for oppvarming av vann. På grunn av dette, ved hjelp av varmt vann vil bare øke den månedlige nytte regning og redusere mengden penger du har i slutten av måneden.

En veldig enkel og billig måte å spare på din høye energi regninger er å prøve å installere noen lav strømning dusjhoder og kraner. Bytte fra standard, 2,5 gallon/minutt dusjhoder, til lav flow 1,5 gallon/minutt seg, kan hjelpe deg å spare mye med varmt vann energikostnader.

Hvis du sliter med å opprettholde lave energikostnader i hjemmet ditt, bør du prøve å sette i en vann-effektiv flytkontroll vaskemaskin eller dusj Rose som er Triple A-vurdert. Triple-A apparater er utformet for å redusere mengden energi som brukes i hjemmet ditt, som til slutt vil føre til store besparelser.

Fra geotermisk kraft til biomasse kraft, grønn energi er bra for planeten vår. Nå som du har lest denne artikkelen, kan du begynne å ta skritt mot å bruke mer grønn energi i livet ditt. Du kan være bare én person, men litt grønn energi kan gå en veldig lang vei.