Spar Mye Penger Med Dette Grønne Energirådet

Verden utvikler en større miljø samvittighet hver dag og et økende antall mennesker sparer penger ved å gå grønt. Å oppdage noen av de mange måter du kan bruke grønn energi i hjemmet ditt og spare penger mens du drar nytte av miljøet i dag, Les videre!

Hvis du planlegger å bytte til grønn energi, kan det virke for nedslående å hoppe inn og gjøre alt på en gang. Mens et helt hjem og land kan være overveldende, prøv å begrense din innsats til ett rom av gangen. Et godt første skritt er et soverom, hvor du kan bruke solenergi for bare en leselampe og en radio eller vekkerklokke. Deretter jobbe opp derfra!

Hvis din eiendom har en liten bekk som går gjennom den, kan du installere en mikro vannkraft system. Disse systemene viderekoble en liten mengde av vannet gjennom en turbin eller hjul, som gir energi som kan brukes til å tenne og varme ditt hjem. Hvis strømmen er sterk nok, kan du drive flere boliger på ett av disse systemene.

Når du handler for nye apparater, velger du de der energistjernerangeringen er i det mest effektive området. Selv om du ikke har råd til nye apparater, kan du velge nye deler til gamle apparater som er mye mer effektive og vil hjelpe dine gamle apparater med å spare penger og energi som nye.

Bruk solcelledrevne utendørslys. Utendørs belysning elementer er et flott sted å bruke solenergi, siden det er lett tilgang til sollys. Det finnes et bredt spekter av belysningsmuligheter som passer til enhver innredning. Ikke bare sparer den soldrevne funksjonen på strømregningen, men det gjør også disse lysene enkle å installere hvor som helst på eiendommen din.

Et nyttig tips for å leve grønnere og spare energi er å ha vinduene i hjemmet farget. Vinduene i hjemmet ditt fungerer som glass i et drivhus, og når du vil at du skal være kul, vil vinduene varme det opp og jobbe mot klimaanlegget og koste deg en bunt.

Når du implementerer et solenergisystem, sett batteriene så nær cellene som mulig. Dette hindrer strøm fra å gå seg vill i kablene. Det reduserer også enhver sjanse kabelen vil skygge cellene, noe som reduserer deres generasjonevne.

Altfor ofte, vannvarmer tillater vann for å nå en forbrenning temperatur når du prøver å ta en dusj. Prøv å snu maksimal varme på varmtvannsberederen ned med tjue grader, og du vil se en klar nedgang i elektrisitet kostnader. Tankless vann varmeovner er en annen grønn energi alternativ for alle.

Dra nytte av solen ved å installere solcellepaneler på taket. Disse panelene vil høste energien fra solen og konvertere den til brukbar strøm til hjemmet ditt. De fleste energiselskaper vil kjøpe noe overflødig strøm som er opprettet. Du vil oppdage i det minste, en reduksjon i strømregningen hver måned.

Som du har lest, kan konvertere til grønn energi med teknologien i hjemmet ditt oppnås med litt arbeid og forskning. Forhåpentligvis har du fått en mini-utdanning med denne artikkelen, og er nå klar til å ta fatt på å skape en mer miljøvennlig og kostnadseffektiv hjem med bruk av grønn energi i dag.

Lære Grønne Energialternativer