Spar Mye Penger Med Dette Grønne Energirådet

Verden utvikler en større miljø samvittighet hver dag og et økende antall mennesker sparer penger ved å gå grønt. Å oppdage noen av de mange måter du kan bruke grønn energi i hjemmet ditt og spare penger mens du drar nytte av miljøet i dag, Les videre!

Hvis du planlegger å bytte til grønn energi, kan det virke for nedslående å hoppe inn og gjøre alt på en gang. Mens et helt hjem og land kan være overveldende, prøv å begrense din innsats til ett rom av gangen. Et godt første skritt er et soverom, hvor du kan bruke solenergi for bare en leselampe og en radio eller vekkerklokke. Deretter jobbe opp derfra!

Hvis din eiendom har en liten bekk som går gjennom den, kan du installere en mikro vannkraft system. Disse systemene viderekoble en liten mengde av vannet gjennom en turbin eller hjul, som gir energi som kan brukes til å tenne og varme ditt hjem. Hvis strømmen er sterk nok, kan du drive flere boliger på ett av disse systemene.

Når du handler for nye apparater, velger du de der energistjernerangeringen er i det mest effektive området. Selv om du ikke har råd til nye apparater, kan du velge nye deler til gamle apparater som er mye mer effektive og vil hjelpe dine gamle apparater med å spare penger og energi som nye.

Bruk solcelledrevne utendørslys. Utendørs belysning elementer er et flott sted å bruke solenergi, siden det er lett tilgang til sollys. Det finnes et bredt spekter av belysningsmuligheter som passer til enhver innredning. Ikke bare sparer den soldrevne funksjonen på strømregningen, men det gjør også disse lysene enkle å installere hvor som helst på eiendommen din.

Et nyttig tips for å leve grønnere og spare energi er å ha vinduene i hjemmet farget. Vinduene i hjemmet ditt fungerer som glass i et drivhus, og når du vil at du skal være kul, vil vinduene varme det opp og jobbe mot klimaanlegget og koste deg en bunt.

Når du implementerer et solenergisystem, sett batteriene så nær cellene som mulig. Dette hindrer strøm fra å gå seg vill i kablene. Det reduserer også enhver sjanse kabelen vil skygge cellene, noe som reduserer deres generasjonevne.

Altfor ofte, vannvarmer tillater vann for å nå en forbrenning temperatur når du prøver å ta en dusj. Prøv å snu maksimal varme på varmtvannsberederen ned med tjue grader, og du vil se en klar nedgang i elektrisitet kostnader. Tankless vann varmeovner er en annen grønn energi alternativ for alle.

Dra nytte av solen ved å installere solcellepaneler på taket. Disse panelene vil høste energien fra solen og konvertere den til brukbar strøm til hjemmet ditt. De fleste energiselskaper vil kjøpe noe overflødig strøm som er opprettet. Du vil oppdage i det minste, en reduksjon i strømregningen hver måned.

Som du har lest, kan konvertere til grønn energi med teknologien i hjemmet ditt oppnås med litt arbeid og forskning. Forhåpentligvis har du fått en mini-utdanning med denne artikkelen, og er nå klar til å ta fatt på å skape en mer miljøvennlig og kostnadseffektiv hjem med bruk av grønn energi i dag.

Lære Grønne Energialternativer

Grønne Energitips Du Bør Vite Om!

Kanskje du har sett et TV-show om noen som har endret hjemmet sitt for å bruke grønn energi, eller kanskje du bare er bekymret for miljøet og vil endre ditt eget hjem. Uansett motivasjon, er denne artikkelen en flott start for alle som ønsker å begynne å bruke grønn energi i dag.

Hvis hjemmet ditt har et basseng eller badestamp, se inn i en solenergi vann varmesystem. Installere en solenergi vann varmesystem koster omtrent det samme som et konvensjonelt system, men driftskostnadene for systemet vil være mye lavere. Reparasjonskostnader for solenergi varmesystemer er ofte lavere også.

Hvis du er interessert i alternative energikilder, kan du begynne med å kontakte din nåværende energileverandør for å se om de har noe å tilby. Mange selskaper er nå i stand til å utnytte strøm fra sol- og vindkraft. Dette kan koste deg mer, da det er en pris for det ekstra arbeidet som er involvert i å trykke på disse kildene, men du vil gjøre miljøet en tjeneste!

Sjekk ut Green Power Network nettsted for å finne ut om det er en grønn strømalternativ tilgjengelig i ditt område. Vurder å bytte til grønn strøm hvis det er en god service tilgjengelig i ditt område, og hvis du har råd til. Du vil kanskje kunne få en skatt rabatt i noen stater.

Hvis du planlegger å installere solcellepaneler, forstå mengden vedlikehold som kreves. Du må holde solcellene rene. Hvis cellene er installert på taket, kan dette bety klatring over taket så ofte som en gang i måneden. Hvis du ikke er i stand til å gjøre det, må du ansette noen.

Støtt din lokale grønne energileverandører ved å kjøpe energi fra dem. Du kan sjekke på nettet for å se om noen av dine lokale energileverandører selge vind, Hydro, eller solenergi. Ved å bytte fra standard energien, vil du sende en melding til leverandøren din; du foretrekker renere energi. Du vil også støtte utviklingen av grønn energi i ditt område.

Du trenger ikke å forlate elektronikk bak å leve en grønn livsstil. Lad din elektronikk med solenergi ladere og du trenger ikke lenger å være opptatt av elektronikken din er en renne på miljøet. Det er en liten investering som lønner seg raskt i elektriske regninger og en skyld fri samvittighet.

En måte å bruke den energien du allerede har i en grønn måte er ikke til inaktiv bilen overdrevet. Hvis du skal ha bilen parkert i mer enn 30 sekunder, og slå av motoren og spare energi i tanken. Så når du venter på ungene på skolen, slå av motoren og spar.

Tipsene i denne artikkelen er mange, men de er alle så enkle å bruke at du vil kunne implementere hver i ditt eget hjem. Gjør de nødvendige endringene og overvåk fordelene du får fra hver, så kan du velge hvilke som fungerer og hvilke som ikke passer dine behov. Du vil være energiuavhengig på kort tid!

Grønne Energiråd Rett Fra Ekspertene

Grønn energi kan samles fra mange kilder, fra vann til solen til en komposthaug! Det er utrolig hvor enkelt og rimelig det kan være å bruke grønn energi i hjemmet ditt. Du må bare vite hvor du skal begynne. Les denne artikkelen i sin helhet, for å lære å begynne.

Solar oppvarming av vann er en fin måte å redusere bekostning av varmt vann som brukes til dusjer og svømmebassenger. Solar vann varmeovner er mye mer energieffektive enn elektrisk eller gass-drevne vann varmesystemer. Solsystemer bruker solens energi til å stabilisere vanntemperaturen. Mens mange av disse oppgraderingene har høy opp-front kostnader, kan de kvalifisere for skattefradrag eller andre rabatter.

Resirkulering er en av de enkleste oppgavene som kan gjøre en grønnere hjem. Noen byer automatisk inkludere kostnader for resirkulering i sin søppelrydding, så se nærmere på dette! Hvis ikke, vil visse stater, inkludert Michigan, betale forbrukerne for å returnere flasker etter bruk. Resirkulering er en av de beste måtene å kutte energikostnader!

Når du bygger ditt hjem, ta hensyn til orientering sin. Et ideelt hjem bør beskyttes mot overhead sol om sommeren og være orientert slik at det blir lav vinkel søndag i vinter. Dette er en god måte å spare penger på oppvarming regningen og vil holde hjemmet ditt kjølig om sommeren.

En god måte å spare energi på er å ikke bruke oppvaskmaskinen med mindre den er helt full. Riktig lasting av oppvaskmaskinen før du kjører det vil spare både energi og penger. Du vil bli sjokkert over hvor mye retter det kan holde. Riktig plassere rettene i den slik at du kan passe så mange som mulig.

Hvis du er interessert i alternative energikilder, kan du begynne med å kontakte din nåværende energileverandør for å se om de har noe å tilby. Mange selskaper er nå i stand til å utnytte strøm fra sol- og vindkraft. Dette kan koste deg mer, da det er en pris for det ekstra arbeidet som er involvert i å trykke på disse kildene, men du vil gjøre miljøet en tjeneste!

Du bør aldri bruke en liten mengde varmt vann på en gang. Å gjøre dette vil bare gradvis øke din totale energiforbruk. Prøv i stedet å bruke alt det varme vannet du planlegger å bruke umiddelbart. Du bør for eksempel prøve å la alle familiemedlemmene ta en rask dusj samtidig.

Sørg for at alle varme-og kjøleenheter og registre ikke blokkeres av møbler, vindus behandlinger eller barneleker. Hvis et møbel må plasseres foran et bunnplate ovn, la det være et mellomrom på to føtter. Dette kan virke som en sløsing med plass, men dette gjør at du kan unngå å sløse med energi.

Hvis du er villig til å dedikere deg selv til å ta deg tid og sette inn arbeidet, vil du bli sjokkert over hvor enkelt, raskt og enkelt, det vil være å endre hjemmet ditt for å bruke grønn energi. Alt du trenger å gjøre er å bruke de mange tipsene i denne artikkelen, og du vil være godt på vei, så kom deg på jobb!

Lære Grønne Energialternativer